Elements on aloittanut toiminnan Suomessa

Eurooppalainen uusiutuvan energian tuottaja Elements on avannut toimipisteen Suomeen ja laajentaa toimintaansa kotimaisille tuuli- ja aurinkovoimamarkkinoille. Elementsin Suomen maajohtaja Samir Abboud kertoo Elementsin hankkeilla olevan tavoitteena hiilineutraaliustavoitteiden tukeminen, energiantuotannon omavaraisuus ja alueellisen hyvinvoinnin edistäminen.

Elements on mukana uusiutuvan energian hankkeissa omistajana niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiö kartoittaa potentiaalisimmat tuotantolaitosten sijaintipaikat, luvittaa, rahoittaa ja rakennuttaa hankkeet sekä vastaa niiden operoinnista ja käytöstä.

Alkuvaiheessa Elementsin Helsingin toimipisteessä työskentelee kolme henkilöä. Tavoitteena on kasvattaa omaa henkilöstöä ja lisäksi yritys tulee työllistämään rakennusurakoiden kautta alihankkijoita ja yhteistyöyritysten henkilöstöä eri puolilla Suomea.

Vuonna 2016 Ranskassa perustettu Elements toimii kansainvälisesti, kehittäen ja rakentaen aurinko-, tuuli- ja vesivoimaloita, keskittyen Suomessa pääasiassa tuuli- ja aurinkovoimaan. Elementsin enemmistöosuuden omistavat yhtiön kaksi perustajaa sekä yhtiön työntekijät, ja vähemmistöosakas on ympäristö- ja energiasektoriin erikoistunut sijoitusyhtiö Noria, jonka avulla Elementsillä on takanaan vahva pääomasijoittajien tuki.

www.elementsfinland.green

Lisätietoja

Samir Abboud, Maajohtaja
samir.abboud@elements.green
+358 40 778 4148